Home Přístroje Zdravotnické přístroje Balanční náramek Power Balance POZOR!! akce 2 + 1 zdarma
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Balanční náramek Power Balance POZOR!! akce 2 + 1 zdarma

Celá ČR
28. 1. 2020 - 18:23
149 Kč

Popis

BIONICKÝ NÁRAMEK - PROTI STRESU - PRO POSÍLENÍ IMUNITY - ZVÝŠENÍ FYZICKÉHO A MENTÁLNÍHO VÝKONU .


Power Balance

Jak Power Balance funguje?
Lidské tělo je podobně jako baterie komplexem elektro-chemických procesů. Klíčem k lepším fyzickým výkonům je proto rovnováha energie a celková harmonie. Ideální lidská frekvence, zvaná Schumann Resonating Frequency (SRF), je asi 7.8 hertz.
Pomocí Power Balance náramku můžete tuto energetickou harmonii znovu nastavit. Výsledky jsou okamžité a opravdu fenomenální. Hologram v kontaktu s lidským přirozeným polem uvede jeho energii do naprostého souladu. Díky Power Balance může proto každý rozšířit své fyzické možnosti na maximum a žít svůj život opravdu naplno. Využívat této zcela revoluční technologie si již navyklo velké množství špičkových sportovců, aby tak od základu proměnili způsob i výsledky svého každodenního tréninku.

Zlepšení rovnováhy
Už při prvním vyzkoušení Power Balance zaujme každého okamžité zlepšení stability. Právě ta je základem úspěchu při jakémkoli druhu sportu. Veškerá tělesná energie je rovnoměrně rozložena, což se pozitivně projevuje při pohybu.

Větší pružnost
Sportovci, kteří Power Balance používají, jsou překvapeni také svou vylepšenou flexibilitou. Rozsah jednoduchého cviku, kterým je přetáčení trupu ze strany na strau ve stabilním rozkročeném poštoji, dokáže působení Power Balance rozšířit až o několik centimetrů.

Zintenzivnění síly
Ideálně rozložená tělesná energie přináši s sebou i efektivnější využití vlastních sil. Lepší možnosti při pohybu mají za následek intenzivnější cvičení a tím i rychlejší postup v pravidelném tréninku, Vám zajistí Power Balance.

Rozvoj fyzických schopností i trendový módní doplněk
V designu navazuje Power Balance na módru silikonových náramků, které v době svého prvního boomu odkazovaly na konkrétní společenské fenomény. Zdánlivá podobnost však začíná a také koncí u materiálu, ze kterého je Power Balance vyroben. 3 mm silný náramek, vytvořen

Balanční náramek Power Balance POZOR!! akce 2 + 1 zdarma

Zavřít Zavřít
Prodávající
minibike-minicross.cz
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!