Home Přístroje Zdravotnické přístroje Bioptron Pro 1
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Bioptron Pro 1

Celá ČR
3. 9. 2017 - 14:31
15 000 Kč
Prodávající

Popis

Prodám bioptronovou lampu Bioptron Pro 1 zn. Zepter. Střední model bioptronové lampy je určen jak pro použití v domácnostech, tak ve sportovních klubech nebo fitness centrech. Dále se tato biolampa hodí do rekondičních nebo menších zdravotnických zařízení.



Popis: Biolampa BIOPTRON - systém světelné terapie, široké použití, snadná obsluha, http://www.fototerapie.cz/, bezbolestná léčba, krátká doba aplikace, vhodné pro léčbu kožních problémů, bolestí kloubů a zad, artritidy, epikondylitidy (tenisový loket), biolampa Bioptronová lampa od Zepter je originální certifikovaný švýcarský výrobek.
Světelná terapie (fototerapie) má dlouhou historii. Již přes tisíc let lidé na celém světě znají pozitivní účinky světla na zdraví. Pokrok vědy a techniky umožnil vylepšení systému světelné terapie. Výsledkem tohoto výzkumu je polarizované polychromatické světlo BIOPTRON® (neboli bioptronová lampa BIOPTRON®), jež v sobě spojuje viditelné a infračervené světlo. Velmi podstatnou výhodou je fakt, že světlo BIOPTRON® neobsahuje UV záření a je tedy na rozdíl od slunečního světla naprosto bezpečné. Biolampa BIOPTRON je vhodná pro léčbu např. kožní afekce - bércové vředy, dekubity (proleženiny), pooperační jizvy, akné, herpes (opary), onemocnění pohybového aparátu - bolesti zad a kloubů, páteře, artritidy, epikondylitidy (tenisový loket), gynekologie a porodnictví - strie v období těhotenství, jizvy po episiotomii a císařském řezu, prasklinky prsních bradavek, zaněty prsů, dětská kožní onemocnění, atopický ekzém, záněty horních cest dýchacích, alergické dechové obtíže nebo neurologická onemocnění a onemocnění svalů a kostí, v dětském věku použití u novorozenců trpících kožními problémy a opruzeninami.

Bioptron Pro 1

Zavřít Zavřít
Prodávající
Patricie Tučková
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!