Home Přístroje Špionážní technika GSM odposech štěnice GPS lokátor SOS alarm A8
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

GSM odposech štěnice GPS lokátor SOS alarm A8

Celá ČR
11. 10. 2018 - 13:22
1 606 Kč
Prodávající

Popis

A8 je odposlouchávací zařízení fungující v rámci technologie GSM, díky tomu umožňuje provádění odposlechu z libovolného místa. Oblast uplatnění zahrnuje mimo jiné monitorování v domácnosti: děti, starší osoby, zvířata a sledování automobilů a jiných předmětů.
Stačí zavolat na číslo SIM karty instalované v zařízení, abyste získali automatické spojení a možnost monitorování zvuků v okolí GSM odposlechu. Byly použity dva citlivé mikrofony zachycující zvuky hovoru ve vzdálenosti do 5-6 m od zařízení a umožňující efektivní odposlouchávání ve středně velkých místnostech. Použití dvou mikrofonů zlepšuje slyšitelnost zvuku. Díky takovémuto řešení a malým rozměrům ho lze úspěšně použít k monitorování nemovitostí, kanceláře nebo auta.

GSM odposlech je napájen z vestavěného Li-Ion akumulátoru, který (v závislosti od zdroje signálu) umožňuje aktivní odposlouchávání dokonce až 3h bez nabíjení a 6 dní v pohotovostním režimu. Po zapojení k externímu adaptéru (volitelný) může pracovat bez omezení. Navíc byl A8 vybaven funkcí informování o detekování zvuku - na zadané číslo je odeslána SMS informace s poplachem.

Špionážní odposlech může také informovat o své přibližné geografické poloze na základě informací ze základní stanice mobilního telefonu BTS (funkce funguje v GSM sítích, přesnost lokalizace závisí na hustotě stanic BST v okolí).

Možnost doručení zboží na dobírku kurýrní službou UPS.

Zboží je nové se zárukou. Nabízíme i příslušenství.

Jsme plátci DPH. Vystavujeme faktury - daňový doklad.

GSM odposech štěnice GPS lokátor SOS alarm A8

Zavřít Zavřít
Prodávající
spyshop24
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!