Home Přístroje Špionážní technika Skrytá kamera v hodinách PV-FM20HDWI
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Skrytá kamera v hodinách PV-FM20HDWI

Celá ČR
11. 10. 2018 - 13:23
9 495 Kč
Prodávající

Popis

Stolní hodiny PV-FM10 s ukrytou kamerou a audio/video rekordérem, to je skvělé řešení pro diskrétní monitorování prostoru kanceláře nebo domácnosti. Hodiny s kamerou WiFi se vyznačují velmi pečlivým provedením a elegantním vzhledem. Samozřejmě plní všechny funkce běžných hodin, lze si vybrat formát zobrazování času, podsvícený displej.

Hodiny s kamerou WiFi PV-FM20HDWI pro diskrétní monitorování prostoru kanceláře nebo domácnosti. Hodiny se vyznačují velmi pečlivým provedením a elegantním vzhledem. Samozřejmě plní všechny funkce běžných hodin, lze si vybrat formát zobrazování času, podsvícený displej.

V předním panelu byla instalována špionážní kamera, její objektiv je velmi pečlivě zakamuflován. Zadní panel zařízení ukrývá (pod maskovacím poklopem) slot paměťových karet, USB port, signálové přípojky a zdířku napájení. Kamera je založena na senzoru typu CMOS 1/3” a nabízí široký zorný úhel – 78° a velmi dobrou citlivost, která je dostačující pro nahrávání za špatných podmínek osvětlení - noční IR přísvit (jemně viditelný červený přisvít). Doplňující funkci je harmonogram nahrávání (týdenní a kalendářní schémata v souladu s nastaveným datem a časem).

Použití WiFi modulu a přímé spojení umožňuje kontrolu nad zařízením (náhled na živo, správa souborů, změna nastavení kamery) odkudkoliv pomocí bezplatné aplikace dostupné pro mobilní zařízení. Přímé spojení pomocí lokální sítě na dálku v dosahu do 50 m od zařázení umožňuje administrace uloženými materiály.

Kamera WiFi nabízí ukládání videa v rozlišení Full HD 1920×1080. Zařízení se aktivuje detekováním pohybu v zorném poli kamery a nahrávky jsou označeny aktuálním datem a časem, což je velmi užitečná funkce při jejich pozdějším přehrávání. Data jsou ukládána na vyměnitelných paměťových kartách, podporovány jsou karty microSD do 128 GB. Nahrávky lze přehrát po vyjmutí karty a jejím vložením do čtečky počítače, po připojení hodin k počítači pomocí USB kabelu nebo na obrazovce televize přes audio/video výstup. Kamera s nočním přísvitem v hodinách je napájena ze sítě.

Možnost doručení zboží na dobírku kurýrní službou UPS.

Zboží je nové se zárukou. Nabízíme i příslušenství.

Jsme plátci DPH. Vystavujeme faktury - daňový doklad.

Skrytá kamera v hodinách PV-FM20HDWI

Zavřít Zavřít
Prodávající
spyshop24
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!