Home Přístroje Špionážní technika Odposlech přes zeď F555-EX
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Odposlech přes zeď F555-EX

Celá ČR
11. 10. 2018 - 13:21
15 480 Kč
Prodávající

Popis

Odposlouchávací zařízení F555-EX je nejlepším odposlechem tohoto typu na trhu. Díky poctivému provedení, dobrým parametrům a doplňkovým funkcím jde o ideální nástroj pro operační práci. Součástí balení jsou prvky umožňující změnu funkčnosti:

° Stetoskopický (seismický) odposlech umožňuje odposlouchávání zvuků přes zeď s tloušťkou do 50 cm - velmi citlivý magnetický mikrofon zachytí každý mikro otřes zdi vyvolaný zvukovou vlnou. Pokročilá pásmová filtrace vede k zesílení signálů v pásmu lidské řeči a díky tomu se dá snadno koncentrovat na hovor vedený v monitorované místnosti. Takováto metoda je neodhalitelná jakýmkoliv druhem zařízení zabraňujícím sledování.

° Drátový odposlech umístěný na kabelu dlouhém 25m umožňuje odposlouchávání způsobem, který se jen velmi těžko odhaluje přístroji z důvodu absence rádiového přenosu. Další výhodou je velmi čistý zvuk bez šumů a automatická regulace zesílení vedoucí k tomu, že hovor je dobře slyšitelný nezávisle na jeho hlasitosti.

° Jehlový odposlech lze použít na velmi úzkých a špatně dostupných místech. Přiloženy jsou dvě jehly (43 a 100 mm délky), umožňující prorazit i přes vrstvu tlumící zvuky (např. izolace budovy) a umožňují odposlouchávat analogicky, jako v případě seismického odposlechu.

REC výstup umožňuje nahrávání zachyceného signálu na diktafon nebo jiný typ zapisovače zvuku.
Zařízení se velmi jednoduše používá, kompletní souprava umožňuje rychlé zahájení práce a po připojení baterie je připraveno k okamžitému použití.

Možnost doručení zboží na dobírku kurýrní službou UPS.

Zboží je nové se zárukou. Nabízíme i příslušenství.

Jsme plátci DPH. Vystavujeme faktury - daňový doklad.

Odposlech přes zeď F555-EX

Zavřít Zavřít
Prodávající
spyshop24
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!