Home Přístroje Špionážní technika GSM odposlech s PIR čidlem a detekcí pohybu
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

GSM odposlech s PIR čidlem a detekcí pohybu

Celá ČR
23. 9. 2020 - 08:53
1 299 Kč
Prodávající

Popis

Tento GSM odposlech nemusí sloužit pouze k odposlechu hovorů z okolí, ale i jako skrytý, miniaturní alarm na hlídání nějakého objektu, např Vašeho domu, bytu, kanceláře, garáže, chaty apod.
Zaznamená-li přístroj před sebou pohyb nebo ve svém okolí nějaký zvuk, samo vytočí a zavolá na Vámi definované telefonní číslo. Ihned tak víte, že někdo narušil prostor v okolí zařízení a ve sluchátku slyšíte zvuky z okolí štěnice, takže víte co se děje.
Na GSM odposlech můžete také kdykoliv zavolat a poslouchat zvuky z jejího okolí a tím se přesvědčit, zda se v jejím okolí něco neodehrává.
GSM štěnice je napájena přímo ze sítě 220V, dodávaným síťovým adaptérem a navíc má vestavěnou záložní baterii a vydrží tak bez připojení k el.proudu cca. týden (záleží na množství volání na GSM zařízení).

Pohybové čidlo vestavěné do štěnice reaguje na pohyb před štěnice do vzdálenosti 5-8 metrů. Štěnici je tak vhodné umístit tam, kde běžně lidé procházejí, tedy do chodby, do blízkosti dveří apod Snímací úhel čidla je 90 ° v obou směrech
GSM štěnici funguje z jakoukoli SIM kartou GSM.

GSM odposlech s PIR čidlem a detekcí pohybu

Zavřít Zavřít
Prodávající
WebMarket s.r.o.
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!