Home Přístroje Zdravotnické přístroje Kyslíkové koktejlery. Na výrobu kyslíkových koktejlů
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Kyslíkové koktejlery. Na výrobu kyslíkových koktejlů

Celá ČR
23. 1. 2016 - 12:57
20 000 Kč
Prodávající

Popis

Přístroj na výrobu kyslíkových koktejlů Vám přináší v době úspor další možný zisk Vaší provozovny. Získáváte pro své klienty nový produkt, který je vhodným doplňkem pro Váš bar, restauraci, obchod, fitcentrum, hotel, SPA a další podobné provozovny.

Benefit kyslíkového koktejlu (kyslíkové pěny)
•Kyslíkový koktejl je dobrý pro děti a dospělé. Jeho nabídka v domovech, ozdravovnách a výdejnách, je používán jako tonikum ulehčit pocity únavy a stresu.
•Kyslíkový koktejl vám pomůže eliminovat dluh kyslíku do těla.
•Pravidelným používáním kyslíkového koktejlu se můžete vyrovnat s chronickým únavovým syndromem
•Při prvidelném používání kyslíkového koktejlu dochází ke změně metabolizmu, který vede k úpravě Vaší hmotnosti tedy hubnutí
•Kyslík zlepšuje celkový zdravotní stav. Zvyšuje pracovní nasazení. Prostřednictvím sliznice žaludku se kyslík dostává do krve 10x rychleji než klasickou oxygenoterapií.
•Kyslíkový koktejl se postupně dostává do podvědomí spotřebitelů a stává se nutnou potřebou obyvatel velkých měst. Jedna porce 500ml kyslíkové pěny (koktejlu) plně nahradí 3-4hodiny chůze na čerstvém vzduchu.
•Kyslíkový koktejl pozvedne náladu, zlepšuje zdraví, zajistí "jasnou hlavu", zmírňuje bolest hlavy, obnovuje spánek. Pravidelná konzumace kyslíkoveho koktejlu pomáhá mozku a srdci se vyrovnat s hypoxií.
•Kyslík koktejl snižuje únavu, dodává energii a sebevědomí.

Kyslík koktejl aktivuje enzymatické a sekreční funkce trávicího traktu a normalizuje střevní mikroflóru, a tím zlepšuje trávicí proces, urychluje rozklad živin. To přispívá k léčbě onemocnění žaludku, včetně takových společných jako chronické kolitidy, chronické gastritidy s vysokou, normální a nízkou sekrecí, žaludeční a duodenální vřed.Koktejl pomáhá s funkčními poruchami centrálního nervového systému způsobeného emocionálním a fyzickým přetížení, hypertenzí, hypotenzí, onemocnění jater, onemocnění srdce, chronické hepatitidy, cholecystitidya cirhózou jater.

Při pravidelném používání kyslíkového koktejlu zvyšuje imunitu a výkonnost.

Samostatné zařízení - k běhu nepotřebuje kyslíkový koncentrátor.
Můžete začít vyrábět kyslíkové koktejly už dnes!
Konzultace a recepty na výrobu koktejlů získáte od našich konzultantů Oxylife

Kyslíkové koktejlery. Na výrobu kyslíkových koktejlů

Zavřít Zavřít
Prodávající
Filip Rajchart
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!