Home Přístroje Zdravotnické přístroje Kyslíkové koktejlery. Na výrobu kyslíkových koktejlů
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Kyslíkové koktejlery. Na výrobu kyslíkových koktejlů

Celá ČR
27. 3. 2017 - 08:50
15 000 Kč
Prodávající

Popis

Přístroj na výrobu kyslíkových koktejlů Vám přináší v době úspor další možný zisk Vaší provozovny. Získáváte pro své klienty nový produkt, který je vhodným doplňkem pro Váš bar, restauraci, obchod, fitcentrum, hotel, SPA a další podobné provozovny.

Benefit kyslíkového koktejlu (kyslíkové pěny)
-Kyslíkový koktejl je dobrý pro děti a dospělé. Jeho nabídka v domovech, ozdravovnách a výdejnách, je používán jako tonikum ulehčit pocity únavy a stresu.
-Kyslíkový koktejl vám pomůže eliminovat dluh kyslíku do těla.
-Pravidelným používáním kyslíkového koktejlu se můžete vyrovnat s chronickým únavovým syndromem
-Při prvidelném používání kyslíkového koktejlu dochází ke změně metabolizmu, který vede k úpravě Vaší hmotnosti tedy hubnutí
-Kyslík zlepšuje celkový zdravotní stav. Zvyšuje pracovní nasazení. Prostřednictvím sliznice žaludku se kyslík dostává do krve 10x rychleji než klasickou oxygenoterapií.
-Kyslíkový koktejl se postupně dostává do podvědomí spotřebitelů a stává se nutnou potřebou obyvatel velkých měst. Jedna porce 500ml kyslíkové pěny (koktejlu) plně nahradí 3-4hodiny chůze na čerstvém vzduchu.
-Kyslíkový koktejl pozvedne náladu, zlepšuje zdraví, zajistí "jasnou hlavu", zmírňuje bolest hlavy, obnovuje spánek. Pravidelná konzumace kyslíkoveho koktejlu pomáhá mozku a srdci se vyrovnat s hypoxií.
-Kyslík koktejl snižuje únavu, dodává energii a sebevědomí.

Kyslík koktejl aktivuje enzymatické a sekreční funkce trávicího traktu a normalizuje střevní mikroflóru, a tím zlepšuje trávicí proces, urychluje rozklad živin. To přispívá k léčbě onemocnění žaludku, včetně takových společných jako chronické kolitidy, chronické gastritidy s vysokou, normální a nízkou sekrecí, žaludeční a duodenální vřed.Koktejl pomáhá s funkčními poruchami centrálního nervového systému způsobeného emocionálním a fyzickým přetížení, hypertenzí, hypotenzí, onemocnění jater, onemocnění srdce, chronické hepatitidy, cholecystitidya cirhózou jater.

Při pravidelném používání kyslíkového koktejlu zvyšuje imunitu a výkonnost.

Samostatné zařízení - k běhu nepotřebuje kyslíkový koncentrátor.
Můžete začít vyrábět kyslíkové koktejly už dnes!
Konzultace a recepty na výrobu koktejlů získáte od našich konzultantů Oxylife

Kyslíkové koktejlery. Na výrobu kyslíkových koktejlů

Zavřít Zavřít
Prodávající
Filip Rajchart
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!